Termeni si Conditii

Accesarea si utilizarea acestui website se supun termenilor si conditiilor ce urmeaza, precum si oricaror termeni si conditii specifice, aplicabile anumitor parti ale site-ului si, respectiv, tuturor legilor aplicabile.

Prin accesarea si utilizarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile generale si cele referitoare la utilizarea partilor speciale ale acestui site. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

  1. Informatii despre site

1.1. Site-ul clubulpentruparinti.ro este sub managementul firmei ZENSIS SOCIAL ART SRL, cu sediul in Str George Bacovia, 15-17, Ilfov, Voluntari, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Clubul pentru Parinti.

1.2. clubulpentruparinti.ro este un site dedicat parintilor interesati de sfaturi si resurse de parenting. Publicam articole despre cresterea, educarea si dezvoltarea personala a copiilor. Clubul pentru Parinti foloseste ca resurse de informatie si site-uri si publicatii straine, de referinta.

  1. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul, design-ul si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea clubulpentruparinti.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

Textele postate de catre utilizatori la “Lasa un comentariu” devin proprietatea clubulpentruparinti.ro din momentul postarii. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul clubulpentruparinti.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

2.2. Este interzisa orice utilizare a continutului clubulpentruparinti.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact[at]clubulpentruparinti.ro

2.3. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul clubulpentruparinti.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact[at]clubulpentruparinti.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor clubulpentruparinti.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform Legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.4. In cazul textelor incarcate de utilizatori, clubulpentruparinti.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu putem fi facuti responsabili pentru continutul pus de terte persoane pe serverul nostru. Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati. Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul site-ului clubulpentruparinti.ro fiind informarea cititorilor nostri in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor. In aceste conditii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa contact[at]clubulpentruparinti.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite administratorilor clubulpentruparinti.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform art 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

2.5 Utilizatorii clubulpentruparinti.ro inteleg faptul ca sunt responsabili de orice continut publicat de catre ei pe clubulpentruparinti.ro, si ca sunt singurii care pot fi trasi la raspundere de autoritatile competente pentru incalcarea oricarui act normativ, indiferent ca vorbim de comentariile publicate, operele incarcate pe platforma clubulpentruparinti.ro sau orice alt tip continut.

  1. Suspendarea accesului

clubulpentruparinti.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

  1. Schimbari ale site-ului

clubulpentruparinti.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, clubulpentruparinti.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  1. Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. clubulpentruparinti.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon.

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, clubulpentruparinti.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

  1. Viata privata

6.1 Informatii generale

clubulpentruparinti.ro respecta viata dvs. privata si datele cu caracter personal pe care le impartasiti cu noi in momentul accesarii acestui site. Aceaste informatii au rolul de a va informa cu privire la ce tip de informatie identificabila personal este colectata de la dvs., cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata de la dvs., cine are acces la informatia colectata de la dvs. si cum pot fi corectate in timp inadvertentele din informatia preluata.

Scopul accesului clubulpentruparinti.ro la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de personalizarea continutului afisat – de exemplu de pastrarea setarilor personalizate ale fiecarui utilizator, autentificarea pentru comentarii sau realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

Scopul accesului tertelor retele de publicitate la datele stocate pe calculatorul dvs. (cookie-uri) este de marketing prin Internet – de exemplu pentru afisarea unor reclame relevante pentru utilizatori si realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.