Teatru: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Teatrul Ion Creanga

BUCURESTI ⋆ SAMBATA ⋆ 10.03.2018

1649
teatrul Ion Creanga

Teatrul Ion Creanga va invita la un spectacol de teatru pentru copii, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, o poveste care invita tinerii spectatori sa descopere o aventura care a fermecat generatii.

Spectacolul este pus in scena de Victor Ioan Frunza, dupa un scenariu propriucare a pornit de la basmul omonim al lui Petre Ispirescu si de la „Fat Frumos din Lacrima”, de Mihai Eminescu.

In vremea vechecand Pamantul parea mai aproape de cer, se naste intr-o imparatie Fat-Frumos din Lacrima. El creste, ocrotit de dragostea parintilor, iar cand e pregatit pleaca in cautarea darului promis la nastere – nemurirea si tineretea vesnica.

Ajunge sa descopere o lume in care Moartea paseste atent printre cei vii, reuseste sa-si invinga fricile, sa o infrunte pe Mama-Padurilor, pe Gheonoaia si pe Genar, avandu-l alaturi pe calul sau nazdravan. Isi intalneste dragostea, pe Ileana Cosanzeana, dar o roaga sa-l astepte – calatoria lui are sa continue intr-un loc care isi are regulile lui si unde are sa gaseasca in sfarsit, viata fara de moarte. Dar aceasta vine insotita de uitare, iar eroul risca sa se piarda pe sine insusi.

Piesa se joaca la Teatrul Excelsior. 

EVENIMENT INCHEIAT

DETALII EVENIMENT

VARSTA RECOMANDATA: 5+

DATA: 10.03.2018 (sambata)

PROGRAM: 11:00

ORAS: BUCURESTI

LOCATIE: Teatrul Excelsior

ADRESA: Str. Academiei 28, sector 1

SITE: www.teatrulioncreanga.ro

BILETE: la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Str. Piața Amzei, nr. 13 – nr. tel. 0767.934.374)

Citeste si:

Lasă un comentariu