Spectacol: Lumea lui Multumesc, o noua productie Gasca Zurli

BUCURESTI ⋆ MIERCURI ⋆ 11.04.2018

1855
gasca zurli

Gasca Zurli prezinta, in premiera nationala, spectacolul “Lumea lui Multumesc”. Este cea mai noua productie marca Zurli, prin cea mai iubita trupa pentru copii, din Romania isi propune sa-I invete pe copii valorile prieteniei.

Spectacolul spune povestea celui mai nou personaj intrat in Gasca, Super Eroul Multumesc. El este personajul central, in jurul caruia se construieste, cu grija, una dintre cele mai frumoase povesti despre prietenie.

Prietenia, una dintre cele mai importante valori din viata unui om, se invata in copilarie. Ce inseamna prietenia? Care este cercul de prieteni? Care sunt regulile intr-o relatie de prietenie? Cum poate cineva sa strice o relatie de prieteni si cum poti sa-ti regasesti prietenii?Sunt doar cateva dintre intrebarile care, uneori, ne dau batai de cap, dar la care incercam sa gasim un raspuns.

Multumesc este Super Eroul nostru in jurul caruia oamenii inteleg mai bine sensul prieteniei. Copiii invata sa fie generosi cu ceilalti, atenti la nevoile lor si la ce isi doresc prietenii, ascultatori la cerintele celor din jur. Dar, mai ales, cei mici invata cum sa-si pastreze prietenii si sa-si defineasca cercul de prieteni.

Povestea originala, scrisa de Mirela Retegan, sta la baza acestei productii. Ca la fiecare spectacol, educatia prin joaca se face intr-un mod prietenos si atent la nevoile celor mici si asteptarile parintilor lor, deopotriva.

EVENIMENT INCHEIATDETALII EVENIMENT

DATA: 11.04.2018 (Miercuri)

PROGRAM: 19:00 

ORAS: BUCURESTI

LOCATIE: Sala Polivalenta

ADRESA: Calea Piscului, nr.10, sector 4

SITE: zurli.ro

BILETE: www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

PRETURI BILETE:
CATEGORIA 2- 40 LEI
CATEGORIA 1- 80- LEI
CATEGORIA VIP – 200 LEI ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces la sesiunea de autografe organizata la finalul spectacolului )

INFORMATII BILETE: call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Citeste si:

♥  10 sfaturi pentru a-i ajuta pe copii sa dezvolte obiceiuri sanatoase

♥  7 modalitati distractive de a-i invata pe copii despre alegerile sanatoase ale alimentelor 

Lasă un comentariu