Spectacol: La scoala este ca-n povesti! La Teatrul Elisabeta

BUCURESTI ⋆ Duminica ⋆ 25.03.2018

1426
Teatrul Elisabeta

Pia, Vio si Kito revin la Teatrul Elisabeta cu un nou spectacol. Cei trei vor sa se intalneasca cu voi pentru a povesti impreuna despre materiile preferate, colegii de clasa, lucruri noi invatate!

“La scoala este ca-n povesti!” este mai mult decat un spectacol! Este un produs artistic educational ce urmareste dezvoltarea armonioasa a copiilor, implicarea lor intr-o poveste care stimuleaza creativitatea, imaginatia, dezvoltarea pasiunii pentru muzica, dans si instrumente muzicale.

Cele trei personaje, Pia (personificarea pianului), Vio (personificarea viorii) si Kito (personificarea chitarei) sunt gata sa incerce diferite metode pentru ca imparatul Lenevila sa participe cu placere si entuziasm la orele de clasa!

Acest spectacol ii va cuceri pe micii si marii spectatori prin dinamica povestii, dar si prin melodiile compuse si costumele special lucrate pentru acest scenariu. Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, personajele principale aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru copii – pe acorduri muzicale de Perinita, Rock’n Roll, Hip-Hop sau Pop vor invata impreuna, literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.

Mesajul pe care trupa PAM PAM doreste sa il transmita tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical este faptul ca scoala poate deveni o aventura frumoasa, unde te poti bucura zilnic si invata o multime de lucruri noi, interesante si utile – totul alaturi de colegi: prietenii tai!

Afla mai mult

 EVENIMENT INCHEIAT

DETALII EVENIMENT 

VARSTA RECOMANDATA: 3-10 ANI

DATA: 25.03.2018 (Duminica)

PROGRAM: 11:00

ORAS: BUCURESTI

LOCATIE: Teatrul Elisabeta

ADRESA: Blv. Regina Elisabeta, Nr. 4

BILETE: Biletele se pot achizitiona de la casa se bilete a teatrului Elisabeta, online de pe www.teatrulelisabeta.ro sau de pe site-ul www.bilet.ro.

PRET BILET: 25/ 35 lei

TEASER spectacol:

Citeste si:

♥  10 greseli comune ale parintilor de azi

♥  10 aplicatii utile pentru o mama organizata si eficienta

Lasă un comentariu