Musical: Gulliver, in premiera la Opera Comica pentru Copii

BUCURESTI ⋆ 17 - 18.03.2018

1335
musical gulliver

I

n martie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, prezinta premiera musicalului „Gulliver”, pe muzica lui Marius Teicu si libretul Silviei Kerim.

Dupa succesul extraordinar cu musicalul „Micuta Dorothy”, care a avut 32 de reprezentatii cu casa inchisa in stagiunea trecuta, echipa de creatie Antoaneta Cojocaru – regie si Vladimir Turturica – scenografie, se intoarce la Opera Comica pentru Copii cu un nou spectacol, musicalul „Gulliver”.

Spectacolul „Gulliver” debordeaza de fantezie si comic prin faptul ca descrie cu multa imaginatie o lume fantastica, a piticilor, o societate cu reguli amuzante si personaje simpatice, construita pentru copii de catre un suflet de copil, regizoarea Antoaneta Cojocaru.Indragostita de peisajul marin, ea aduce pe scena fascinatia cu care admiram de fiecare data imensitatea marii, cu valurile ei buclucase, privita prin ochii copiilor, gustul pentru aventura al temerarilor oameni ai marilor si atractia lor spre necunoscut.

Dar ce inseamna libertatea lui Gulliver, cuvant care apare pe o cortina diafana in spectacol? Dupa ce si-a indeplinit misiunea de a recupera flota si piticii i-au reparat corabia, regele Pluth ii ofera lui Gulliver libertatea – o carte, chiar acea carte din care citea la inceput. Piticii dispar intre paginile ei, visul se destrama, dar ramane inchis in cartea de povesti. Acest final ilustreaza mesajul spectacolului de la Opera Comica pentru Copii: cartea, stiinta elibereaza, introduce omul in noi universuri, ii ofera capacitatea de a trai in lumi paralele, il ajuta sa-si depaseasca problemele, conditia, sa transforme realitatea. Acest mesaj ajunge la copiii din sala si din acest motiv spectacolul „Gulliver” reprezinta un adevarat miracol ce trebuie macar o data vazut.

DETALII EVENIMENTEVENIMENT INCHEIAT

VARSTA RECOMANDATA: +3 ANI

DATA: 17 – 18.03.2018 (S-D)

PROGRAM: 11:00; 17:00 (Sala Mare)

ORAS: BUCURESTI

LOCATIE: Opera Comica pentru Copii

ADRESA: Calea Giulesti, nr 16, sector 6

SITE: operacomica.ro

BILETE: 

Cat. VIP – Parter, rândul 1, Preț: 60 lei

Cat. I – Parter, rândurile 2-8, Preț: 45 lei

Cat. II-a Parter, rândurile 10-16, Preț: 35 lei

Cat. a III-a Balcon, rândurile 1-7, Preț: 30 lei

Citeste si:

Lasă un comentariu