Expozitie interactiva: „Corpul Uman pentru copii”, la Promenada

BUCURESTI ⋆ 5 aprilie – 6 mai 2018

1568
Expozitia-Corpul-uman

Promenada Mall va invita la expozitia interactiva „Corpul Uman pentru copii”, o aventura educationala in interiorul corpului uman.

Dedicata copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani, expozitia interactiva si educativa „Corpul uman pentru copii” este conceputa special pentru cei mici. Acestia sunt incurajati sa atinga, sa se joace, sa puna intrebari, sa exploreze si sa invete despre corpul uman printr-o aventura extraordinara.

Copiii pot explora prin jocuri interactive misterele anatomiei umane si rolul fiecarei componente a corpului uman, pe parcursul traseului educational de 50 de minute.

Cu un puternic impact educational, expozitia Corpul uman va oferi copiilor experienta interactiva de a cunoaste cum functioneaza cele cinci simturi (auzul, pipaitul, vazul, mirosul si gustul), despre cum functioneaza inimasistemul respiratorstomacul si sistemul digestiv.

La finalul turului, copiii vor primi diplome de doctori si vouchere de discount de la magazinele partenere. In plus, copiii si insotitorii lor se vor putea poza cu decorurile si elementele expozitiei pentru a ramane cu un suvenir inedit din aceasta experienta.

 

Afla mai mult

EVENIMENT INCHEIAT

DETALII EVENIMENT

DATA: 5 aprilie – 6 mai 2018

PROGRAM: zilnic, intre 10:00-21:00

ORAS: BUCURESTI

LOCATIE: Promenada Mall, nivel 1

ADRESA: Calea Floreasca Nr. 246B, sector 1

SITE:  promenada.ro

BILETE: 20 lei / copil; 15 lei/copil pentru grupuri de minimum 10 copii.

REZERVARI BILETE: +40 751 585 810; rezervari@promenada.ro

Citeste si:

♥  10 greseli comune ale parintilor de azi

♥  7 modalitati distractive de a-i invata pe copii despre alegerile sanatoase ale alimentelor 

Lasă un comentariu